Туристична агенція 5 зірок → Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Даним документом встановлюється політика конфіденційності сайту 5zirok.lviv.ua (надалі – Сайт) Туристичної агенції «5 зірок». Цей документ зазначає види інформації яка може збиратись, а також може бути збереженою на Сайті, і, відповідно, як саме використовуватиметься й надаватиметься дана інформація.

Персональні дані, збір і використання

Персональні дані – відомості чи їх сукупність про фізособу, що ідентифікується. Відвідувачу може бути запропонований ввід персональних даних з метою реєстрації на Сайті. Вразі заповнення відповідної форми (в т.ч. форми зворотного зв’язку) що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Туристичною агенцією «5 зірок» своїх контактних і персональних даних.

Туристична агенція «5 зірок» вправі зберігати інформацію про трафік і з'єднання відвідувача, а також дату та час тривалості його роботи на Сайті. Персональні дані зібрані з відвідувачів будуть використовуватися для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері туризму згідно чинного законодавства України: "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про туризм", "Про ідприємництво".

Персональні дані наших відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті зафіксовується IP-адреса (доменне ім'я) персонального комп'ютера, гаджета, мобільного пристрою (тощо) відвідувача, дата відвідування, файли (їх імена та URL), код відповіді HTTP та адреса веб-сайту, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість інформації в байтах під час сесії.

При роботі Сайту можуть також використовуватися cookie-файли, які реалізують підтримку функцій безпеки, їхній запуск. Сookie-файли дозволятимуть відслідковувати порушення даної політики конфіденційності з умовами використання Сайту відвідувачами їхніми пристроями.

Туристична агенція «5зірок» може використовувати систему Google Analytics (https://www.google.com/intl/uk/analytics/)

Умови надання інформації

Сайт містить посилання на інші веб-ресурси. Це здійснюється винятково з інформаційної мети. Ці посилання дозволяють нам найбільш точніше розкрити інформацію про розміщений матеріал на Сайті. Ми не можемо повністю гарантувати достовірності інформації з зовнішніх ресурсів, тому при виборі послуги рекомендуємо завжди уточнювати ціну і додаткові деталі, які можуть змінюватись нашими партнерами.

З приводу питань чи сумнівів політики конфіденційності Туристичної агенції «5 зірок», Ви можете надіслати лист електронною поштою info@5zirok.lviv.ua.

Використання інформації при автоматичному зборі

В автоматичному режимі фіксується і зберігається така інформація: IP-адреса, доменне ім’я, вид браузера, назва операційної системи, дата відвідування Сайту, час відвідування Сайту, адреса веб-ресурсу, з якого Ви перейшли на Сайт, переглянуті сторінки, адреса електронної пошти, номера телефонів, надані Вами через форми зв’язку.

Дані відомості захищені відповідно до чинного законодавства України. Працівники Туристичної агенції «5 зірок» не можуть втручатись в таємницю зібраних даних без Вашої на це згоди. Але згідно чинного законодавства України, ми зобов’язані надавати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за рішенням суду, інших законних дій.

Ми не несемо відповідальності за втрачену вигоду, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів під час користування Сайтом. Під час роботи з Сайтом відвідувачам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання логотипів Сайту. Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено або за згодою власника або у некомерційних цілях - на сторінках відвідувача, в соціальних мережах, блогах. Інформація що копіюється має містити активне гіперпосилання на Сайт.

Якщо Ви відвідуєте Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, під час використання Сайту, ПРИЙМАЄ умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та ПОГОДЖУЄТЬСЯ з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може змінюватися із часом. Зміни, що вносяться в дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, розміщуються саме на цій сторінці Сайту. Залишаємо за собою право вносити окремі примітки про конфіденційність.